Ga naar hoofdinhoud

over ons

waarom werken bij Goed?

Je goed voelen betekent voor iedereen iets anders. We geloven dat dit professioneel ook zo is. Bij ons zit je goed om tal van redenen. Ontdek wat jou goesting doet krijgen om voor ons te werken.

werken bij goed
apotheek

een uniek verhaal

We hebben bij Goed een uniek verhaal waar je mee kan aan schrijven vanuit jouw kunnen en kennen. Tal van expertises (apotheken, verstrekkingen, thuiszorgwinkels, hoorcentra, individuele medicatievoorbereiding, groothandel, logistieke centra) gebundeld onder 1 dak maken het ons mogelijk om drempelverlagend en doorverwijzend te kunnen werken naar onze klanten. We geloven in samen sterker bij Goed. Bij ons help je mensen écht vooruit. Iets van het kastje en de muur? Niet bij ons.

hoorcentrum

sociaal ondernemerschap

Bij Goed combineren we ons hart voor mensen met onze goesting voor ondernemerschap. Een uniek one stop shop-concept in volle ontwikkeling en opbouw, waarmee we ons onderscheiden in het Vlaamse zorglandschap. Drempelverlagend, innovatief en eenvoudig.

Mensgerichtheid en resultaatgerichtheid gaan hand in hand. Bij Goed staat duurzaamheid voorop, en komt kwaliteit boven kwantiteit te staan. Rentabiliteit gaat verder dan louter de pure cijfers en gaat ook over de kwaliteit van mensenlevens. Commercieel? Ja, maar met een extra. Bij Goed is je werk zinvol, sociaal geëngageerd en maatschappelijk relevant. Bij ons maak je een positief verschil.

sociaal ondernemerschap
verbondenheid

waar hecht jij waarde aan?

goesting, open, empowered, dienstbaar, verbindend

De hamvraag voor ons is waar jijzelf belang aan hecht en of dit kan matchen met onze waarden. Als werknemer breng je een groot deel van je tijd door op je werk. Bij Goed geloven we dat wie goed zit, zich ook goed voelt en werkt met volle goesting. En dat élk van ons daar mee verantwoordelijk voor is. En dat we samen moeten zorgen voor die “goeiemorgen”, dat schouderklopje en die glimlach. Niet alleen naar onze klanten, maar ook naar onze collega’s. Zo staan we samen sterker door elkaar te vinden, over afdelingsgrenzen en disciplines heen. Geen micromanagement bij ons. We geloven dat open communicatie ons verder brengt en dat vrijheid en verantwoordelijkheid hand in hand gaan. Dat resultaten enkel dan goed en duurzaam kunnen zijn.

warm nest

In ons warm nest hebben we het goed voor met elkaar. Jouw hart voor mensen is wat hierbij telt. Melig, maar toch waar. Pas als we goed zorgen voor elkaar als collega’s kunnen we dat positieve verschil maken voor onze klanten.

Onze organisatie telt meer dan 1300 mensen, maar de gemoedelijkheid, verbondenheid en betrokkenheid onderling voorkomen dat je je bij ons één van de zovelen zou voelen. We hebben doorheen het jaar tal van activiteiten die ons ook buiten het werk om als collega’s verbindt. Bij ons kan je je sportieve kriebels of kookkunsten of creatieve uitspattingen of quizkennis delen.

werksfeer
groei

bij ons groei je goed

Groeien doe je bij ons op jouw eigen manier en tempo. Goed groeit, maar onze mensen laten meegroeien vinden we minstens even belangrijk. Duurzaamheid staat voorop.

Blijven zitten omdat je daar meteen goed zit? Van de éne expertise doorschuiven naar de andere? Van de winkel naar de administratie of communicatie? Van teamlid naar coördinator naar manager? Als bandagist goesting voor HR? Bij ons kan het allemaal. Groeien doe je bij ons horizontaal, verticaal of zelfs diagonaal. Zo blijft het boeiend voor iedereen.

een goede job

Een goede job, dat wil jij toch ook? Wat voor jou een goede job is, kan verschillend zijn van wat dit voor jouw collega is. We bieden daarom een waaier van voordelen.

Een competitief salaris, aangevuld met extralegale voordelen gecombineerd met een stabiele werkomgeving en goede work-lifebalans. Omdat we een verhaal in volle ontwikkeling zijn, krijg je de uitdaging er gratis bij. En zoals reeds vermeld zijn de toffe collega’s en het warme nest van onschatbare waarde. Werken bij ons betekent werken voor iets goeds en dat is niet alleen voor jouw eigen carrière maar ook de gezondheid van anderen goed. Het meest kostbare goed voor ons allemaal. Wil je ons verhaal nog beter leren kennen? Dat kan door een kijkje te nemen op onze Goed website. 

carrière